FEBO LINNAEUSSTRAAT

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 173 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij FEBO Linnaeusstraat. Meer weten? Ontdek meer

25 mei 2024 om 1:10 Veel te lange bezorgtijd eten was koud
22 apr 2024 om 0:28 Prima in orde
19 apr 2024 om 21:29 heel aardige bezorger en alles heerlijk warm
27 mrt 2024 om 1:25 Er was duidelijk iets mis gegaan met de patat helaas. Die was werkelijk niet eetbaar wegens de krankzinnige hoeveelheid zout. Deze heb ik weg moeten gooien. Gelukkig was de kippenbout wel lekker, maar ik was niet voldaan.
1 mrt 2024 om 2:26 Duurde te lang (75 minuten) voordat de koerier kwam!
2 jan 2024 om 19:39 Gehaktbal was zo zacht en doirgegaard dat je hem kon smeren
1 dec 2023 om 21:14 Bestelling klopte niet, eten was koud.
24 nov 2023 om 19:32 Altijd te veel saus jammer voor de rest goed
2 nov 2023 om 14:56 Lekker effe vette bek halen. NB: bezorger Maksim zeer correct, leuke gozer.
23 okt 2023 om 11:35 Verschrikkelijk personeel daar alles gaat mis van de 10 bestellingen die je plaatst gaan er 9 niet goed weer de helft van me bestelling niet compleet niet opnemen als je belt en als je ze dan te pakken krijgt na volhouden komen ze het alsnog niet na
22 okt 2023 om 22:48 De bezorging top, alleen klopte de bestelling niet. Ik belde het bedrijf op, en werd het een discussie vanuit de FEBO zelf. Ik moest het anders maar op komen halen met wat ik miste. Helaas kon doet niet, anders had ik het wel te plaatse besteld.
17 okt 2023 om 21:55 Dat kan je geen hamburger meer noemen troep is het het vlees is net zo dun als het plakje kaas