FEBO LINNAEUSSTRAAT

FEBO LINNAEUSSTRAAT De lekkerste..!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 89 beoordelingen
23 sep 2021 om 18:57 Eten was koud en patat zelfs rauw.
18 sep 2021 om 22:13 Je betaalt steeds meer en krijgt steeds minder en het is nu al zoveelste x dat er wat mist thuisbezorgd moet echt een keer wat aan ze personeel doen.
30 aug 2021 om 7:19 Febo food is always good.
13 aug 2021 om 1:53 :) top
12 aug 2021 om 8:36 oude kip en lauw bucket chicken wings besteld mag toch wel verwachten dat dit vers gebakken word.
3 aug 2021 om 1:18 Gewoon, febo, niks bijzonders maar wel kwaliteit.
29 jul 2021 om 20:19 Zeer vriendelijke bezorger
22 jul 2021 om 20:42 Zeker 1/3 van m’n bestelling niet ontvangen, na gebeld te hebben met de vestiging was een nieuwe bestelling te plaatsen!? Klacht bij thuisbezorgd neergelegd in de hoop op wel een passende oplossing!
18 jul 2021 om 19:08 Saus vergeten en toen ik belde kon de medewerker ook geen oplossing bedenken... Jammer dat het niveau zo laag is daar...
26 jun 2021 om 21:04 Goed warm alles vers
25 jun 2021 om 0:29 Ik heb een berenhap besteld, en ik heb een gehaktbal met pindasaus gekregen. Op het plaatje stond een 'echte' berenhap, dus dat viel best tegen. Wel de eerste keer dat ik kritiek heb overigens.